Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Verivelka" by Arttu Tuominen ~ Book PDF Kindle ePub Free

Verivelka

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Verivelka
  • Author : Arttu Tuominen
  • Release Date : January 14, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1828 KB

Description

Joskus ystÀvyys on lakia suurempi.

VetÀvÀ, realistisen koskettava rikosromaani salaisuudesta ja syyllisyydestÀ. Kuinka pitkÀlle olet valmis ystÀvyyden nimissÀ menemÀÀn?

MyöhÀinen syksy. Porin Ahlaisissa tapahtuu raaka, mutta poliisin nÀkökulmasta tavanomainen surmatyö. MökillÀ, jossa on koolla iso ryyppyporukka, puukotetaan mies. Tapauksella on useita silminnÀkijöitÀ mutta vÀhÀn surijoita: uhrilla on poikkeuksellisen vÀkivaltainen rikostausta.
Komisario Jari Paloviita, ylennyksen saanut perheenisÀ, hÀtkÀhtÀÀ kuullessaan Ahlaisten surmasta epÀillyn miehen nimen: poikavuosina samainen puukottaja oli hÀnen paras ystÀvÀnsÀ, rikkonaisesta kodista tullut tinkimÀtön ja auttavainen toveri, joka puolusti hÀntÀ julmissa kiusaamistilanteissa. Paloviita on aina tuntenut olevansa elÀmÀnsÀ velkaa nykyisin syrjÀytyneenÀ kulkevalle ystÀvÀlleen.
MitÀ tarkoittaa ikuisen lojaalisuuden lupaus? Voiko verivalan purkaa?
Verivelka aloittaa uuden, KokemÀenjoen luodoille ja suistomaille sijoittuvan DELTA-sarjan. Sarja kuvaa poliisiyksikköÀ, joka yrittÀÀ laittaa kovan kovaa maailmaa vastaan. Vaihtuvine pÀÀhenkilöineen Tuomisen sarja kuvaa poliisiyhteisöÀ uudella ja tuoreella tavalla, totuudenmukaisesti mutta rohkeita kÀÀnteitÀ sÀÀstÀmÀttÀ.

Porissa asuva Arttu Tuominen (s. 1981) työskentelee ympÀristötarkastajana ja kirjoittaa iltaisin tummia, realistisen piinaavia rikosromaaneja. Erityisen vaikuttavasti Tuominen kuvaa moraalin jÀrkkymistÀ ja ihmisiÀ vaikeiden valintojen ÀÀrellÀ.


Free Books Download "Verivelka" PDF ePub Kindle